Spennende catering

Ta kontakt for en prat om dere ønsker personlig tilpasning.

Vi har stort utvalg og mange idéer til kald og varm mat samt desserter og kaker til de alle anledninger; små og større selskaper, hverdagsliv eller mer formelt.

Bestill

Selskapsnitter på hjemmebakt brød

  • Reker med majones, sitron og dill
  • Krepsehaler med aïoli, sitron og dill
  • Kokt egg med tomat, persille og majones
  • Tomat, agurk, persille og grønn salat
  • Kokt egg med ansjos
  • Røkt ørret, eggerøre, agurk, gressløk og dill
  • Kylling med waldorfsalat
  • Roast beef med rødløk, sylteagurk og remulade
  • Stek med sjy og syltede grønnsaker
  • Oksetunge med røbetsalat
  • Brie med solbærsyltetøy
  • Jarlsberg med gulrotmarmelade
  • Camembert med plommechutney

5 snitter per kuvert – kunden velger pålegget
Pris fra kr. 175,- per kuvert

Store, høye smørbrød på hjemmebakt brød

  • Håndpillede reker med majones, sitron og dill
  • Krepsehaler med aïoli, sitron og dill
  • Kokt egg med tomat, persille, agurk og majones
  • Røkt ørret, eggerøre, agurk, gressløk og dill
  • Gravet laks med sennepsaus
  • Speket sild med pepperrot, kapers og løk
  • Rakfisk med kokt egg, purre, rødbeter, rømme og potetskiver
  • Kylling med waldorfsalat
  • Roast beef med rødløk, sylteagurk og remulade
  • Brie med solbærsyltetøy
  • Jarlsberg med gulrotmarmelade
  • Camembert med plommechutney
  • Hjemmelaget karbonade med karamellisert løk (varm)
  • Fritert fisk (etter årstid) med sitron og remulade (varm)

Staselig koldtbord

Koldtbord er populær festmat blant mange. Mulighetene for å komponere en fin og smakfull buffet er nesten uendelige, samtidig som mange vil ha med kjente og kjære retter som har vært med i mange år. Ebbas mat er laget med kjærlighet og historisk omtanke; cabaret’er, salater og grillet, dampet, gravet, speket og røkt mat.

Desserter skal også være med for å sette prikken over i’en. Ta kontakt for en hyggelig samtale for å komponere ditt favoritt-bord!

Prisen settes ut i fra valg av retter.

Ostefjøl

Med hjemmelagede gelé, marmelade, nøtter, brød.

En sammensetning av kittmodnede oster, vellagrede oster, blåmuggoster, hvitmuggoster og ferske oster.

Tilbehør: Plommechutney, solbærsyltetøy, eplegelé, flytende honning, ristede nøtter, tørkede aprikos, druer og pærer. Servert med surdeigsbrød og hjemmebakt knekkebrød.

Bestilling til min. 8 personer

Pris per kuvert fra kr. 180,- .

Paier

  • Klassisk quiche lorraine
  • Tomatpai
  • Løkpai ulike typer løk
  • Spinatpai med ost

Pris fra per pai fra kr. 85.- (4 porsjoner)

Fingermat

Overraskende og smakfullt, kaldt og varmt, rått og stekt.
– retter av fisk, kjøtt, oster og grønt (muligheter for vegansk bord).

Desserter hører med!

Pris fra kr. 220,- per person. Bestilling til min. 8 personer

Afternoon tee

Ta en pause i hverdagen med afternoon tea som på fem stjerners hotell!

Kvalitetste følger med.

2 konfekt, 2 minikaker, 2 scones og 2 sandwiches per person

Pris fra kr. 170,- per person. Bestilling til min. 8 personer

Varm mat med dessert

Sydende og langkokte supper og gryter laget fra bunnen er både velsmakende og praktiske. Ebbas tilbyr:

  • Kremet fiskesuppe
  • Hønsefrikassé med kremet karrysaus med friske grønnsaker
  • Fyldig kjøttsuppe med gode grønnsaker og klot
  • Ertesuppe kokt på lettsaltet svineknoke med byggryn og rotgrønnsaker
  • Pannrusk med lettsaltet sideflesk
  • Osso bocco av kalv med gremolata og potetpuré
  • Langstekte, rødvinsmarinerte lammeskanker med rotgrønnsaker og potetpuré
  • Ølbraisert elg (øl fra Odalsbryggeriet) med mandelpotetkrem
  • Surdeigsbrød og flatbrød følger

Ebbas har også egne vegetarmenyer.

Desserter

  • Søtsuppe med byggryn
  • Mandelkjernepudding med kirsebærsaus
  • Sitronfromasj
  • Sviskekompott med Cognac-krem
  • Karamellpudding med krem

    Bestilling til min. 8 porsjoner.